Nissan ARIYA 100% elektrisch. Volg hoofd en hart.

De beroepen in de medische en farmaceutische sector zijn op meerdere vlakken veeleisend en stressvol. Het is dan ook logisch dat u wilt kiezen voor een aangenaam, ruim en premium voertuig. Een voertuig waarop u kunt rekenen om stress te verminderen en waarin u van elke rit kan genieten. Welkom in de 100% elektrische Nissan ARIYA.

Gedurfde verleiding
Het eerste dat opvalt is zijn design. Het is de belichaming van de nieuwe visie van Nissan, die ingaat tegen vooroordelen, en we "tijdloos Japans futurisme" noemen. Aan de buitenkant worden rommelige contouren vervangen door één strakke, horizontale lijn. Binnenin draagt de vlakke vloer bij tot een ruime en uitnodigende sfeer, bijna als in een theaterfoyer. En met een kofferbak van 466 liter kunnen de vijf inzittenden van de Nissan ARIYA meteen meerdere dagen op avontuur. Dus, wat wordt uw volgende bestemming?

Controle en comfort
Achter het stuur voelt u meteen wat “beheersde kracht” betekent. Dat is het effect van e-4ORCE, een integraal controlesysteem gebaseerd op twee elektrische motoren die meer maximaal koppel, stabiliteit en wendbaarheid bieden, en uw rijervaring elektrificeren. U vertrekt meteen met koppel aan alle vier de wielen, voor een nauwkeurige controle op alle terreinen en in alle bochten. En ook de remtrajecten zijn altijd even vloeiend en stabiel. Kortom, onder alle omstandigheden staat comfort centraal!

Vrijuit verkennen
Met tot 536 km actieradius opent de Nissan ARIYA nieuwe horizonten. En dankzij snel opladen komt u in 35 minuten tot een actieradius van 300 km. De ARIYA-reeks biedt verschillende combinaties van batterij, motor en aandrijving, zodat u altijd de keuze kunt maken die bij u past.

100% aftrekbaar
De Nissan ARIYA wordt u aangeboden tegen een lagere prijs dan andere vergelijkbare voertuigen. En dankzij de premies en fiscale voordelen wordt de factuur nog verder verlaagd. In Brussel en Wallonië zijn de registratie- en wegenbelastingen lager. Bovendien is de VAA ook verminderd. Ten slotte zijn elektrische wagens 100% aftrekbaar.

U begrijpt het: de 100% elektrische Nissan ARIYA is zonder twijfel een keuze van hoofd én hart. Net als uw job.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.